WhiteLine cucca

Rólam szól mégis mimásró?

Friss topikok

Archívum

Brééking süllyed az Alföld!!

2011.05.30. 23:10 | FlyByWhiteLine | Szólj hozzá!

Jól látjátok bizony. Ennek nem lehet sok oka mindjárt ki is fejtem eme eszmefuttatásomban.

Tehát a történések okozója lehet a kormány, mégpedig azért, hogy az amúgy is magasodó Északi-Középhegység még magasabbnak nézzen ki és ezt mint eredményt fel tudják tüntetni. A magasabb hegyekkel nem csak a választókat nyűgöznék le de a szomszédoknak is büszkén mutogathatjuk majd a centikkel magasabb hegyeinket.

Nem szabad elmenni amellett se, hogy hogyan is süllyedhet meg a föld?

A válasz igen egyszerű ha belegondolunk. Ásnak alatta! Hogy ezt egy eltévedt fúrópajzs vagy egy csapat vakond csinálja azt nem tudni. Esetleg egy másik ország? Nincs kizárva. Azzal, hogy lesüllyesztik az alföldet az sokkal jobban ki lesz téve az árvíz veszélyeinek, sőt ha víz alá kerül akkor nem terem meg a búza így vagy nem lesz mit enni, vagy átállunk a rizstermesztésre...Hogy hogyan csinálják? lehet hogy fúrópajzzsal de azis lehet hogy egy csapat idomított vakonddal...

Akárhogy is van ki kell, hogy derítsük...

Címkék: tudomány alföld kormány összeesküvés búza rizs fúrópajzs vakond süllyed brééking

A bejegyzés trackback címe:

https://flybywhiteline.blog.hu/api/trackback/id/tr422944809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása